Search Results for: cecair perangsang wanita

SPANISH GOLDEN FLY : Cecair Perangsang Nafsu Wanita TERHEBAT & Paling BERKESAN

SPANISH GOLDEN FLY : Cecair Perangsang Nafsu Wanita TERHEBAT & Paling BERKESAN

CECAIR BERKUALITI TINGGI INI DIBANGUNKAN OLEH SEKUMPULAN PAKAR SAINTIS KHAS BAGI MEMPERTINGKATKAN NALURI GHAIRAH WANITA

PERINGATAN : DIJUAL KEPADA PASANGAN YANG SUDAH BERKAHWIN SAHAJA!!!

_________________________________________________
KETERANGAN PRODUK

Produk ini dicipta hasil estrak bahan-bahan semulajadi tumbuh-tumbuhan dan haiwan yang diambil serta dikumpulkan dari pelbagai negara serta diproses dengan menggunakan teknologi bio-sintesis yang paling ter-advance. di dunia.
Kajian yang dilaksanakan oleh pihak American Sex Research Institute ini mengambil tempoh masa bertahun untuk disempurnakan.

Didatangkan tanpa warna atau bau, dan ia dapat meresap dengan cepat di dalam apa jua bentuk minuman sama ada sejuk ataupun panas (Jus, Coffee, Alcohol, Berkarbonat).

Produk ini dapat memberikan kesan yang baik kepada wanita. Selepas 5 minit ubat ini diambil, wanita kebiasaannya akan mengalami keadaan degupan jantung yang lebih pantas, wajah menjadi kemerah-merahan, dada menjadi turun naik sambil bibirnya akan diketap.

_________________________________________________
KAEDAH PENGGUNAAN

[Penggunaan & Dos] : Larutkan satu sachet Spanish Gold Fly ini dalam satu-satu masa, tanpa rasa atau bau ia akan cepat meresap di dalam apa jua minuman pun.

[Nota] : Jangan Disalahgunakan Bagi Memikat Atau Menganaiya Wanita. Kanak-Kanak Dilarang samasekali Menggunakannya.

[Spesifikasi] : 5ml/Sachet
[Simpanan] : Letakkan Ditempat Bersuhu Bilik.
[Jangka Hayat Produk] : 3Tahun
_________________________________________________
KELULUSAN

[Kelulusan Document No.] : Health Foods Authorization No. (2007) 025
[Standard] : QD/BD1425-2007
[Developer] : SPANISH Human Biological Engineering Research Institute
_________________________________________________
HARGA

[Harga] : Rm35/Sachet

Boleh COD di KL.
Ataupun Poslaju. Bank in dlm a/c Maybank 164388703216 atau CIMB 1443-0072901-52-7 atau Public Bank 4-9764626-18 (Mohd Noor Mohd Haniff) lepas tu sms kepada saya Jumlah Bk in, Nama Produk, Nama & alamat penuh ke 017-3559527.

_________________________________________________
BERMINAT? BOLEH HUBUNGI SAYA
__________________
Hubungi 017-3559527.

lain2 produk layari http://herbapower2u.blogspot.com

Blue Wizard | Cecair Peningkat Nafsu Wanita | Lebih Orgasma

bluewizards

Blue Wizard | Cecair Peningkat Nafsu Wanita | Lebih Orgasma

Blue Wizard adalah cecair perangsang wanita antara yang paling terkenal untuk mengatasi masalah wanita yang kurang ghairah dalam berhubungan intim suami isteri dan dapat membangkitkan rangsangan seks secara spontan dan cepat. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara dan kasih sayang keluarga.

BLUE WIZARD juga merupakan cairan yang tidak berbau, tiada rasa dan tidak berwarna, natural dan selamat di gunakan dan tiada kesan sampingan.

HASIL KESAN PENGGUNAAN BLUE WIZARD

Dapat meningkat nafsu wanita dan ianya diperbuat daripada bahan-bahan herba
Selain dapat meningkatkan nafsu, BLUE WIZARD juga mempunyai ciri-ciri lain yang memberi manfaat kepada wanita termasuk rangsangan faraj wanita dan pengalaman seks yang luar biasa. Produk ini juga meningkatkan aliran darah ke libia wanita dan vagina.
BLUE WIZARD meningkatkan pelinciran semulajadi di sekitar kawasan faraj dan mengurangkan geseran yang boleh menjadi gangguan yang besar semasa hubungan seks.
Produk ini juga memberikan hasil yang cepat dan dapat membangkitkan nafsu paling cepat lima minit
Keselamatan BLUE WIZARD untuk wanita adalah terjamin kerana ia tidak dibuat daripada mana-mana bahan kimia
Disebabkan oleh peningkatan nafsu seks, seorang wanita pasti akan mempunyai lebih banyak orgasma dan orgasma boleh dicapai lebih daripada sekali dalam masa yang singkat.

MAKLUMAT PRODUK

Satu botol BLUE WIZARD mengandungi 15 ml dan boleh digunakan untuk 3-5 kali kerana isi kandungannya yang lebih banyak dibandingkan dengan cecair perangsang wanita yang lain.

Elakkan :

-Tidak boleh minum air kelapa sebelum dan selepas minum Blue Wizard

-Tidak boleh dicampur minuman yang mengandungi susu.

-Elakkan dicampur dalam minuman yang terlalu masam.

Cara Penggunaan :

Gunakan 15 – 20 titis dalam minuman dan juga boleh diminum begitu saha tanpa mencampur dengan minuman lain.

Kandungan:

Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technologi terkini yang berkualiti tinggi. Tidak mengandungi toksik,dadah,alkohol malahan tiada kesan sampingan dan yang penting ianya selamat.

Peringatan !!!

– Untuk kegunaan suami isteri sahaja

– Wanita mengandung dilarang menggunakan produk ini.

– Simpan pada suhu bilik yang sejuk dan kering

– Jauhkan dari jangkauan anak- anak dan simpan ditempat yang selamat.

INFO LANJUT N MORE PRODUK SILA KLIK DI SINI

http://hebatpower.com/blogs/

http://lelakiseksi.blogspot.com/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/blog/

Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Tesco Ampang,Giant Batu Caves,Melawati,Hiway Balakong,Tesco Puchong,Lrt Bangsar Angkasapuri,Semenyih,Shah Alam Berhampiran,Kota Damansara,Bukit Kiara,Tasik Permaisuri,Saujana Impian Kajang,The Mines, Kuala Pilah, Nilai Pajam , Lekas Highway,Subang Jaya, Pandan Indah, Selayang, Jalan Ampang,Bangi, Bukit Bintang, Kampung Baru,Kipmart Senawang,Bandar Sunway,(Tol Ayer Keroh Melaka Untuk Kuantiti Yang Banyak Boleh Campur2)

(COD BERGANTUNG JENIS BARANG-KUANTITI-KESESUAIAN MASA-BOLEH SMS UNTUK DEAL-REKOMEN GUNA POSLAJU JIMAT KOS-JIMAT MASA)

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit

HARGA ASAL RM120

1.Tawaran Istimewa Bankin RM89.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529 /7025783269

:BSN/BANK RAKYAT

Tambah Poslaju
Pos laju RM 7 Semenanjung
Pos laju RM 10 Sabah Sarawak

BELI 2 DAPAT FREE GIFT
BELI 3 PERCUMA 1
BELI 4 DAPAT FREE GIFT DAN PERCUMA 1

Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u/Cimb Clicks Dan Lain-lain Online
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Bayaran Di Kaunter

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call / Whatssap : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :BLUE WIZARD

TERIMA KASIH KEPADA ANDA SEMUA

Carian dari Google :

  • jenis-jenis kon keselamatan
  • cara buat cecair perangsang
  • cecair blue wizard ni jadi ke tak?
  • stim com downloumd

bluewizards

Klik Web Kami

Ghairah wanita

Salam sejahtera,
Masalah kedinginan seksual suami isteri sering kita dengar dan ketahui dan ianya adalah terlalu peribadi..
teruatamanya para isteri yang sering menolak ajakan suami.
Dengan berbagai alasan popular..antaranya letih, tiada mood , sibuk , malahan nafsu yang sangat rendah.
Dapatkan Germany sex drop yang dapat membantu menigkatkan ghairahkan para isteri.
Berbentuk cecair tanpa warna dan rasa amat mudah di gunakan.
Ianya berasaskan herba dan selamat di guna tanpa sebarang kesan sampingan.
Pengguna tidak akan jadi khayal, pening atau sebagainya.
Ianya bertindak sebagai perangsang hormon seks wanita.
Hanya campurkan kedalam minuman 1 jam sebelum bersama dan anda sudah boleh menggoda isteri anda.
Produk ini amat popular masakini.
Didatangkan dalam botol 5 ml dengan harga:
1 botol rm70
( Tawaran 3 botol rm150.sekotak ada 3 botol )
Juga lain lain produk lelaki yang boleh diperolehi di kedai online saya.
Produk hot lelaki: Untuk menambah kekuatan stamina seksual anda , bertahan lebih lama serta produk pembesaran zakar.
Antaranya: Vimax , Extenze, Vigrx plus dan lain lain.
Pengedar , dropship dan pemborong di alukan.
Dapatkan dari web saya di sini : www.jiwalara.com.
Hubungi saya jika berminat.
Tel: 012-7297053
Email: mancoman80@yahoo.com
Web: www.jiwalara.com

Carian dari Google :

  • harga promosi raya air kotak kilang

Perangsang nafsu

Salam sejahtera,
Masalah kedinginan seksual suami isteri sering kita dengar dan ketahui,
teruatamanya para isteri yang sering menolak ajakan suami.
Dengan berbagai alasan popular..antaranya letih, tiada mood , sibuk , malahan nafsu yang sangat rendah.
Dapatkan Germany sex drop yang dapat membantu menigkatkan ghairahkan para isteri.
Berbentuk cecair tanpa warna dan rasa amat mudah di gunakan.
Ianya berasaskan herba dan selamat di guna tanpa sebarang kesan sampingan.
Pengguna tidak akan jadi khayal, pening atau sebagainya.
Ianya bertindak sebagai perangsang hormon seks wanita.
Hanya campurkan kedalam minuman 1 jam sebelum bersama dan anda sudah boleh menggoda isteri anda.
Produk ini amat popular.Anda boleh lihat produk ini di website rasminya di www.her-libido.com.
Tetapi harganya adalah usd49.90 sebotol.
Dapatkan dari web saya di: www.jiwalara.com.
Didatangkan dalam botol 5 ml dengan harga:
1 botol rm70
2 botol rm120
3 botol rm150. ( 1 kotak ada 3 botol )
Juga lain lain produk lelaki yang boleh diperolehi di kedai online saya.
Produk hot lelaki:
Untuk kuat , tahan lama serta pembesaran zakar dan yang seangkatan dengannya.
Pengedar , dropship dan pemborong di alukan.
Hubungi saya jika berminat.
Tel: 012-7297053
Email: mancoman80@yahoo.com
Web: www.jiwalara.com

perangsang nafsu wanita

Salam satu malaysia….

Samada anda ingin jadi pengguna, ingin menjadi pengedar, menjadi ejen dropship (dialu-alukan sebab tak ramai yang jual produk ni) atau nak borong sekali pun
Inilah produk perangsang nafsu wanita terbaik buat masa ni..
Germany sex drops dan yang seangkatan dengannya.
Jangan segan nak bertanya…hubungi saya…
Simpan satu unit kerana anda memerlukannya suatu hari nanti….itu pasti !

Adakah isteri anda dingin seks? Atau anda yang dingin pada suami? Bagaimana nak meransang nafsu isteri anda atau bagaimana nak meransang nafsu anda sendiri sebagai seorang isteri yang dingin?

Jangan risau……
Produk perangsang nafsu terbaik masa kini….Germany sex drops….mengatasi masalah dingin seks…masalah isteri tak melawan ketika diranjang…atau langsung tak ingin berasmara.,,banyak alasan…banyak helahnya.
Berbentuk cecair tanpa rasa dan warna, produk ini boleh dicampurkan ke dalam minuman samada panas atau sejuk.Teh tarik,nesc,kopi atau abc mahu pun di campur dalam makanan.
Hasilnya……….. nafsu isteri anda akan membuak-buak inginkan seks.

Kandungan:
Mengandungi ekstrak bungaan,ekstrak dari cecair hidupan terpilih dan ekstrak tumbuhan herba terbaik di import dari Sepanyol.(OPS) lily dan rose, air, fructose, melatonin dan canitis.
Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technology berkualiti tinggi,tidak mengandungi toksid,dadah,alkohol… malah tiada kesan sampingan.

Kesan:
Beberapa minit setelah mengambil produk ini , wanita akan merasa ghairah di bawah pengaruh seksual.Wanita akan dahagakan belaian,menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda.Selepas setengah jam jangan biarkan saja isteri tu…terus goda agar terus teransang.

Amaran:
1- Di larang menggunakan produk ini untuk memerangkap gadis.
2- Jangan diguna pada orang yang sama dalam tempoh 24 jam.
3- Hanya untuk pasangan yang sah.
4- Wanita mengandung dan mereka yang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.

Aturan pakai:
Tuangkan separuh / sebotol pada minuman.Sebaiknya setengah cawan airnya.
Biarkan dalam 30-40 min dan anda dah boleh usha isteri anda….jangan biarkan ajeeee.

Perhatian:
Produk ini boleh dijadikan hadiah buat rakan-rakan,saudara mara,ibu bapa sendiri jika kita tau kehidupan mereka memang menghadapi masalah dingin seks terutama yang tidur berasingan.

Produk ghairah wanita:
– Cat women 10ml – 1 botol rm70
– Germany sex drop 5ml – 1 botol rm70 ( terbaik )
– Spanish sex drop D8 10ml – rm70
– Spanish Fly D9 10ml – rm70

*** Germany sex drops jika dicampurkan dengan Cat woman jadikan 2 in 1 amat memberangsangkan hasilnya.
*** Harga istimewa 2 in 1 – rm120.

Produk lelaki:
– Pro extender – Set peralatan untuk memanjang dan membesarkan zakar. Tambahan hampir 1 inci hanya dalam 3 -5 bulan penggunaan.Ukur lilit yang bertambah besar.Terbukti berkesan – rm170
– Krim sapu untuk tahan lama berjimak – Playboy rm30
– Kapsul herba power dari Indon: Peransang nafsu lelaki – 2 biji rm20. 10biji rm60 – 20 biji rm100
Tak sakit kepala bila makan tapi kepala bawah asyik nak mengamuk je…

Pembelian kurang dari rm50 dikenakan tambahan rm10 untuk pos laju.
Sabah/Sarawak tambahan rm10.
Pertanyaan: mancoman80@yahoo.com
Untuk tempahan: jangan malu dan segan….call / sms 0127297053

Carian dari Google :

  • ubat ghairah wanita
  • ubat perangsang nafsu wanita
  • pil perangsang wanita
  • cecair perangsang nafsu wanita
  • cecair perangsang wanita
  • perangsang nafsu wanita
  • ubat peransang nafsu wanita
  • ubat kepak
  • ubat perangsang wanita
  • pil perangsang nafsu wanita
  • gadis tempahan
  • obat perangsang wanita malaysia
  • minuman perangsang wanita
  • ubat perangsang wanita malaysia
  • ayat perangsang nafsu wanita
  • ayat bagi perempuan stim
  • ubat perempuan stim
  • pil perangsang
  • Ubat peransang wanita
  • cecair perangsang
  • obat perangsang nafsu wanita
  • ubat perangsang
  • ubat meransang nafsu wanita
  • ubat wanita ghairah
  • obat perangsang nafsu wanita di malaysia
  • air lalat perangsang
  • obat perangsang wanita di malaysia

Merangsang wanita

Adakah isteri anda dingin seks? Atau anda seorang isteri yang dingin pada suami? Bagaimana nak meransang nafsu isteri anda atau bagaimana nak meransang nafsu anda sendiri sebagai seorang isteri yang dingin?Disini dikongsikan salah satu dari caranya.

Cecair perangsang nafsu untuk mengatasi masalah dingin seks.Masalah isteri macam batang pisang je.tak melawan…atau langsung tak ingin berasmara.usik sikit..tepis.mana boleh tahan.
Tanpa rasa dan pewarna, produk ini boleh dicampurkan ke dalam minuman samada panas atau sejuk.Teh tarik,nesc,kopi atau abc mahu pun di campur dalam makanan.( jangan yang berasap panasnya )

Kandungan:
Mengandungi ekstrak bungaan,ekstrak dari cecair hidupan terpilih dan ekstrak tumbuhan herba terbaik di import dari Sepanyol.(OPS) lily dan rose.Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technology yang berkualiti tinggi,tidak mengandungi toksid,dadah,alkohol… malah tiada kesan sampingan.

Kesan:
Beberapa minit setelah mengambil produk ini , wanita akan mengalami degupan jantung yang lebih laju,badan sedikit hangat dan akan merasa ghairah di bawah pengaruh seksual.Wanita akan dahagakan belaian,menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda.(macam kucing di garu lehernya)
Selepas setengah jam jangan biarkan saja isteri tu…terus goda agar terus teransang.

Amaran:
1- Di larang menggunakan produk ini untuk memerangkap gadis.
2- Jangan diguna pada orang yang sama dalam tempoh 24 jam.
3- Hanya untuk pasangan yang sah.
4- Wanita mengandung dan mereka yang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.

Aturan pakai:
Kandungan: 10ml
Tuangkan sebotol pada minuman.
Biarkan dalam 30-40 min dan anda dah boleh usha isteri anda….jangan biarkan ajeeee.

Perhatian:
Produk ini boleh dijadikan hadiah buat rakan-rakan,saudara mara,ibu bapa sendiri jika kita tau kehidupan mereka memang menghadapi masalah dingin seks terutama yang tidur berasingan.

Testimoni terbaik: ( Kisah benar perbualan melalui telefon )
Adi adalah suami berusia 55 tahun dan mempunyai isteri berusia 47 tahun yang amat dingin berkaitan seks.Dalam sebulan nak dapat sekali pun payah,kadangkala sampai 2 bulan tak dapat.Tak tau nak buat macamana lagi katanya.
Pendekkan cerita..malam tu semasa makan malam Adi pun menuangkan sebotol Cat Women dalam gelas semasa isterinya mengambil nasi tambah didapur.Selesai makan Adi pun keluar macam biasa ke kedai kopi berdekatan.Tak sampai 40 minit si isteri menelefon Adi agar pulang segera..ada hal katanya.Sampai di rumah isteri Adi terus mengajak Adi masuk tidur…. pada hal baru kul 9 lebih je.Terkejut Adi dengan perubahan sikap isterinya.Memang berbaloi….lepas hajat……..Cat Women memang miaaauuuu….katanya.

Produk ghairah wanita:
– Cat women 10ml – 1 botol rm70
– Germany sex drop 5ml – 1 botol rm60
– Spanish sex drop D8 10ml – rm70
– Spanish Fly D9 10ml – rm70
Beli 2 botol rm120, 4 botol rm200.

Produk lelaki:
– Pro extender – Set peralatan untuk memanjang dan membesarkan zakar. Tambahan hampir 1 inci hanya dalam 2 bulan penggunaan.Ukur lilit yang bertambah besar.Terbukti berkesan – rm170
– Krim sapu untuk tahan lama berjimak – Playboy rm30 ( beli 2 unit rm50 )
– Kapsul herba power dari Indon: Peransang nafsu lelaki – 2 biji rm20. 10biji rm60 – 20 biji rm100
Tak sakit kepala bila makan tapi kepala bawah asyik nak mengamuk je…

Pembelian kurang dari rm50 dikenakan tambahan rm10 untuk pos laju.
Sabah/Sarawak tambahan rm10.
Pertanyaan: mancoman80@yahoo.com
Untuk tempahan: call / sms 0127297053

Carian dari Google :

  • cara menggunakan spanish fly

Germany sex drop

Salam sejahtera,

Masalah kedinginan seksual suami isteri sering kita dengar dan ketahui,
teruatamanya para isteri yang sering menolak ajakan suami.

Dengan berbagai alasan popular..antaranya letih, tiada mood , sibuk , malahan nafsu yang sangat rendah.

Dapatkan Germany sex drop yang dapat membantu mengghairahkan para isteri.
Berbentuk cecair tanpa warna dan rasa amat mudah di gunakan.
Ianya berasaskan herba dan selamat di guna tanpa sebarang kesan sampingan.

Pengguna tidak akan jadi khayal, pening atau sebagainya.
Ianya bertindak sebagai perangsang hormon seks wanita.
Hanya campurkan kedalam minuman 1 jam sebelum bersama dan anda sudah boleh menggoda isteri anda.

Produk ini amat popular.Anda boleh lihat produk ini di website rasminya di www.her-libido.com.
Tetapi harganya adalah usd49.90 sebotol.

Manakala website saya adalah www.jiwalara.com.

Didatangkan dalam botol 5 ml dengan harga:
1 botol rm70
2 botol rm120
3 botol rm150. ( 1 kotak ada 3 botol )

Juga lain lain produk lelaki yang boleh diperolehi di kedai online saya.
Produk pembesaran zakar dan yang seangkatan dengannya.

Hubungi saya jika berminat dan sila abaikan jika tidak berminat.

Tel: 012-7297053
Email: mancoman80@yahoo.com
Web: www.jiwalara.com

Extenze : produk lelaki terbaik.

Adakah isteri anda dingin?
Atau anda seorang isteri yang dingin pada suami?

Dapatkan produk perangsang nafsu untuk mengatasi masalah kedinginan.Masalah isteri tak ingin berasmara.
Tanpa rasa dan pewarna, produk ini boleh dicampurkan ke dalam minuman samada panas atau sejuk.

Juga produk terbaik untuk para suami yang agak kekurangan dari segi stamina dan size senjata.

Perhatian:
Produk ini boleh dijadikan hadiah buat rakan-rakan,saudara mara,ibu bapa sendiri jika kita tau kehidupan mereka memang menghadapi masalah dingin seks terutama yang tidur berasingan.

Testimoni terbaik: ( Kisah benar perbualan melalui telefon )
Adi adalah suami berusia 55 tahun dan mempunyai isteri berusia 47 tahun yang amat dingin berkaitan seks.
Dalam sebulan nak dapat sekali pun payah,kadangkala sampai 2 bulan tak dapat.Tak tau nak buat macamana lagi katanya.
Pendekkan cerita..malam tu semasa makan malam Adi pun menuangkan sebotol Cat Women dalam gelas semasa isterinya mengambil nasi tambah didapur.Selesai makan Adi pun keluar macam biasa ke kedai kopi berdekatan.Tak sampai 40 minit si isteri menelefon Adi agar pulang segera..ada hal katanya.Sampai di rumah isteri Adi terus mengajak Adi masuk tidur…. pada hal baru kul 9 lebih je.Terkejut Adi dengan perubahan sikap isterinya.Memang berbaloi….lepas hajat……..Cat Women memang miaaauuuu….katanya.

dapatkannya di http://www.jiwalara.com

Vimax dan juga Extenze
-Libido yang hebat dan stamina yang tinggi..
-Ejakulasi dan orgasma yang hebat.
-Eraksi yang padat dan mantap.
-Tahan lama dan menambah air mani.
-Yang paling utama…. Membesar dan memanjangkan zakar dengan pengambilan yang berterusan.

Untuk suami:
1. Extenze – rm270 – 30 biji ( kuat,mantap,keras,membesar dan memanjangkan zakar ) ### TerHOOOt
2. Vimax Canada – rm270 – 30biji ( merawat,membesar dan memanjang zakar) ### TerHot
3. Vimax biru putih – rm150 – 30 biji ( power,rangsangan segera ) *** Hot
4. PAE kapsul – rm120 – 20 biji ( perangsang nafsu lelaki- kapsul herba power dari Indon. Mantap,keras padu ) ****Ter HOT.
5. Playboy cream – rm40 – ( krim tahan lama berjimak – tidak panas seperti krim atau gel lain2 di pasaran)
6. Pro extender – rm150 – (membesar dan memanjangkan senjata)
7. Phero x – rm60 – (pewangi pemikat wanita) *** HOT
8. Pacak langit – rm60 – ( ketegangan maxima)
9. PL Super gel – rm60 – (gel tahan lama berjimak)
10. Magic tissue – rm30 – 1 kotak 6 pcs ( untuk tahan lama )
11. Sinrex – rm280 – menambah kekuatan seks dan menambah air mani.*** HOT
12. Semenax – rm280 – menambah kekuatan seks dan menambah air mani.*** HOT

Produk perangsang nafsu terbaik masa kini….Germany sex drops dan cat woman.
Untuk masalah isteri tak melawan ketika diranjang…atau langsung tak ingin berasmara.
Berbentuk cecair tanpa rasa dan warna, produk ini boleh dicampurkan ke dalam minuman samada panas atau sejuk.

Untuk isteri:
1. Germany sex drops – rm70 ( perangsang nafsu )
2. Cat woman – rm70 ( perangsang nafsu )
3. Spanish Fly – rm70 ( perangsang nafsu )
4. Spanish sex drops – rm70 ( perangsang nafsu )
5. Lonely girl – usa – rm70 ( perangsang nafsu )
(kesemua produk diatas adalah berbentuk cecair tanpa rasa dan warna)
6. Thanyaporn – rm70 ( penjagaan payudara agar kembali tegang,membesar,mantap,pejal ) ***TerHOT
7. Pherolins – rm70 ( pewangi pemikat lelaki )
8. Mystique Swiss – rm70 ( pewangi pemikat. – lelaki akan cair dengan bau anda..amat seksi dan menggoda. )*** HOT
9. Durex play o – rm70 ( pemudah klimak)

TERBAIK :
Germany sex drops jika dicampurkan dengan Cat woman jadikan 2 in 1 amat memberangsangkan hasilnya.
Cara campur: Tuangkan germany masuk ke botol Cat woman.Jadikan sebotol sahaja.

Pembelian kurang dari rm50 dikenakan tambahan rm10 untuk pos laju.
Sabah/Sarawak tambahan rm10.

Website : http://www.jiwalara.com

Pertanyaan: mancoman80@yahoo.com
Untuk tempahan: jangan malu dan segan….call / sms 0127297053
Anda pasti memerlukannya.

Carian dari Google :

  • cara nak goda wanita

Produk ajaib

Salam satu malaysia….
Renungkan sebentar..
Jika anda suami isteri sering gagal dalam pelayaran…jangan putus asa.Pasti ada jalan penyelesaiannya.
Duit banyak pun jika tak tahu nak diguna kemana juga tak akan membantu.Tidur malam hati gelisah tentu menyeksakan….kerana apa?
Kerana samada kita atau isteri yang gagal menjalankan tugasan dengan berkesan. Keharmonian kebatinan rumahtangga adalah
yang perlu diberi keutamaan dalam kehidupan seharian.

Memperkenalkan Stimuloid – produk makanan tambahan untuk lelaki dari Goliaths yang nyata dan terbukti sangat power…
tetapi bukan seperti Viagra atau Cialis yang mengandungi dadah terlarang dan amat bahaya pada kesihatan pengguna.

Stimuloid memberikan:
-Keghairahan yang maximum
-Ketegangan yang luar biasa.
-Menambah stamina.
-Melancarkan pengaliran darah ke tahap maximum.
-Mudah eraksi,ketegangan yang jitu ,keras dan padat maximum.
-Membekalkan testosterone secara semulajadi.
-Tahan lama.. mampu bertahan dengan lebih lama dan tidak mudah climaxs.
-Pancutan lebih laju dan jauh.
-Air mani bertambah banyak.

Produk ini digelar ” The extreme sexual stimulant : powerfull sex drive ”
Telah di uji dan bebas dari dadah terlarang oleh FDA.
Sebotol mengandungi 60 biji cukup untuk kegunaan sebulan.2 kapsul sehari.
Amat hebat hingga anda akan terasa kelainannya.

Vimax canada.
-Libido yang hebat dan stamina yang tinggi..
-Ejakulasi dan orgasma yang hebat.
-Eraksi yang padat dan mantap.
-Tahan lama dan menambah air mani.
-Yang paling utama…. Membesar dan memanjangkan zakar hingga 2-3 inci dengan pengambilan yang berterusan.

Untuk suami:
1. Stimuloids – rm200 – 60biji ( powerfull sex drive) Pek percubaan : 10 biji rm60.
2. Vimax Canada – rm270 – 30biji (merawat, membesar dan memanjangkan senjata) ***Ter HOT – MESTI BELI.
3. Vimax biru putih – rm150 – 30 biji ( power,rangsangan segera )
4. PAE kapsul – rm120 – 20 biji ( perangsang nafsu lelaki- kapsul herba power dari Indon. Mantap,keras padu ) ****Ter HOT.
5. Playboy cream – rm40 – ( krim tahan lama berjimak – tidak panas seperti krim atau gel lain2 di pasaran)
6. Pro extender – rm150 – (membesar dan memanjangkan senjata)
7. Phero x – rm60 – (pewangi pemikat wanita) *** HOT
8. Pacak langit – rm60 – ( ketegangan maxima)
9. PL Super gel – rm60 – (gel tahan lama berjimak)
10. Magic tissue – rm30 – 1 kotak 6 pcs ( untuk tahan lama )
11. Sinrex – rm280 – menambah kekuatan seks dan menambah air mani.*** HOT
12. Semenax – rm280 – menambah kekuatan seks dan menambah air mani.*** HOT

Produk perangsang nafsu terbaik masa kini….Germany sex drops….untuk mengatasi masalah dingin seks…
masalah isteri tak melawan ketika diranjang…atau langsung tak ingin berasmara.
Berbentuk cecair tanpa rasa dan warna, produk ini boleh dicampurkan ke dalam minuman samada panas atau sejuk.
Hasilnya……….. nafsu isteri anda akan membuak-buak inginkan anda.

Untuk isteri:
1. Germany sex drops – rm70 ( perangsang nafsu )
2. Cat woman – rm70 ( perangsang nafsu )
3. Spanish Fly – rm70 ( perangsang nafsu )
4. Spanish sex drops – rm70 ( perangsang nafsu )
5. Lonely girl – usa – rm70 ( perangsang nafsu )
(kesemua produk diatas adalah berbentuk cecair tanpa rasa dan warna)
6. Thanyaporn – rm70 ( penjagaan payudara agar kembali tegang,membesar,mantap,pejal ) ***TerHOT
7. Pherolins – rm70 ( pewangi pemikat lelaki )
8. Mystique Swiss – rm70 ( pewangi pemikat. – lelaki akan cair dengan bau anda..amat seksi dan menggoda. )*** HOT
9. Durex play o – rm70 ( pemudah klimak)

*** Germany sex drops jika dicampurkan dengan Cat woman / Lonely Girl jadikan 2 in 1 amat memberangsangkan hasilnya.

Pembelian kurang dari rm50 dikenakan tambahan rm10 untuk pos laju.
Sabah/Sarawak tambahan rm10.

Website : http://www.jiwalara.com

Pertanyaan: mancoman80@yahoo.com
Untuk tempahan: jangan malu dan segan….call / sms 0127297053
Anda pasti memerlukannya.

Rangsang isteri anda

Salam satu malaysia….
Renungkan sebentar..
Jika anda suami isteri sering gagal dalam pelayaran…jangan putus asa.Pasti ada jalan penyelesaiannya.
Duit banyak pun jika tak tahu nak diguna kemana juga tak akan membantu.Tidur malam hati gelisah tentu menyeksakan….kerana apa?
Kerana samada kita atau isteri yang gagal menjalankan tugasan dengan berkesan. Keharmonian kebatinan rumahtangga adalah
yang perlu diberi keutamaan dalam kehidupan seharian.

Memperkenalkan Stimuloid – produk makanan tambahan untuk lelaki dari Goliaths yang nyata dan terbukti sangat power…
tetapi bukan seperti Viagra atau Cialis yang mengandungi dadah terlarang dan amat bahaya pada kesihatan pengguna.

Stimuloid memberikan:
-Keghairahan yang maximum
-Ketegangan yang luar biasa.
-Menambah stamina.
-Melancarkan pengaliran darah ke tahap maximum.
-Mudah eraksi,ketegangan yang jitu ,keras dan padat maximum.
-Membekalkan testosterone secara semulajadi.
-Tahan lama.. mampu bertahan dengan lebih lama dan tidak mudah climaxs.
-Pancutan lebih laju dan jauh.
-Air mani bertambah banyak.

Produk ini digelar ” The extreme sexual stimulant : powerfull sex drive ”
Telah di uji dan bebas dari dadah terlarang oleh FDA.
Sebotol mengandungi 60 biji cukup untuk kegunaan sebulan.2 kapsul sehari.
Amat hebat hingga anda akan terasa kelainannya.

Vimax canada.
-Libido yang hebat dan stamina yang tinggi..
-Ejakulasi dan orgasma yang hebat.
-Eraksi yang padat dan mantap.
-Tahan lama dan menambah air mani.
-Yang paling utama…. Membesar dan memanjangkan zakar hingga 2-3 inci dengan pengambilan yang berterusan.

Untuk suami:
1. Stimuloids – rm200 – 60biji ( powerfull sex drive) Pek percubaan : 10 biji rm60.
2. Vimax Canada – rm270 – 30biji (merawat, membesar dan memanjangkan senjata) ***Ter HOT – MESTI BELI.
3. Vimax biru putih – rm150 – 30 biji ( power,rangsangan segera )
4. PAE kapsul – rm120 – 20 biji ( perangsang nafsu lelaki- kapsul herba power dari Indon. Mantap,keras padu ) ****Ter HOT.
5. Playboy cream – rm40 – ( krim tahan lama berjimak – tidak panas seperti krim atau gel lain2 di pasaran)
6. Pro extender – rm150 – (membesar dan memanjangkan senjata)
7. Phero x – rm60 – (pewangi pemikat wanita) *** HOT
8. Pacak langit – rm60 – ( ketegangan maxima)
9. PL Super gel – rm60 – (gel tahan lama berjimak)
10. Magic tissue – rm30 – 1 kotak 6 pcs ( untuk tahan lama )
11. Sinrex – rm280 – menambah kekuatan seks dan menambah air mani.*** HOT
12. Semenax – rm280 – menambah kekuatan seks dan menambah air mani.*** HOT

Produk perangsang nafsu terbaik masa kini….Germany sex drops….untuk mengatasi masalah dingin seks…
masalah isteri tak melawan ketika diranjang…atau langsung tak ingin berasmara.
Berbentuk cecair tanpa rasa dan warna, produk ini boleh dicampurkan ke dalam minuman samada panas atau sejuk.
Hasilnya……….. nafsu isteri anda akan membuak-buak inginkan anda.

Untuk isteri:
1. Germany sex drops – rm70 ( perangsang nafsu )
2. Cat woman – rm70 ( perangsang nafsu )
3. Spanish Fly – rm70 ( perangsang nafsu )
4. Spanish sex drops – rm70 ( perangsang nafsu )
5. Lonely girl – usa – rm70 ( perangsang nafsu )
(kesemua produk diatas adalah berbentuk cecair tanpa rasa dan warna)
6. Thanyaporn – rm70 ( penjagaan payudara agar kembali tegang,membesar,mantap,pejal ) ***TerHOT
7. Pherolins – rm70 ( pewangi pemikat lelaki )
8. Mystique Swiss – rm70 ( pewangi pemikat. – lelaki akan cair dengan bau anda..amat seksi dan menggoda. )*** HOT
9. Durex play o – rm70 ( pemudah klimak)

*** Germany sex drops jika dicampurkan dengan Cat woman / Lonely Girl jadikan 2 in 1 amat memberangsangkan hasilnya.

Pembelian kurang dari rm50 dikenakan tambahan rm10 untuk pos laju.
Sabah/Sarawak tambahan rm10.
Pertanyaan: mancoman80@yahoo.com
Untuk tempahan: jangan malu dan segan….call / sms 0127297053
Anda pasti memerlukannya.

Carian dari Google :

  • ubat rangsang nafsu wanita
  • ubat rangsang nafsu
  • ubat rangsang isteri