Bio Life Pati Air Alkali Bio Cypress


Tempah web Jualan/Affiliate/ MLM System... klik sini


Air sebagai makhluk hidup sekaligus sebagai unsur kehidupan yang paling essential adalah merupakan kunci untuk penyelesaian dan pencegahan pelbagai jenis penyakit. Air di dalam konteks kesihatan total memainkan 2 fungsi penting : (1) membawa zat makanan ke seluruh organ tubuh bagi menjalankan segala fungsi enzim dan (2) untuk menjalankan kerja pembuangan toksin (detoksifikasi). Ia adalah kunci kepada kehidupan yang panjang (longevity) dan sekaligus sebagai anti-penuaan (anti- aging).

UNTUK MENJADIKAN MINUMAN HARIAN KITA SEBAGAI MINUMAN YANG BERKHASIAT MAKA KITA PERLUKAN KOMBINASI MENAKJUBKAN INI IAITU :
(1) EKSTRAK AMBER CYPRESS (GETAH DARI SEJENIS POKOK DARI SPESIES KAYU BAHTERA NABI NUH A.S)
(2) MINERAL KRISTAL GARAM DARI PERGUNUNGAN HUNZA
(3) AIR ZAM-ZAM.
Kombinasi unik yang kami namakan BIO LIFE ini sesungguhnya mencetuskan ‘fussion’ YANG MEMBANGKITKAN TENAGA DENGAN GELOMBANG YANG TINGGI, MENGHALUSKAN JARINGAN TINDAKAN HINGGA KE TAHAP SUB ATOMIC PARTICLES (SEL YANG PALING HALUS),MENINGGIKAN RESONANS DAN DAYA SIMPANAN NIAT, MEMPERCEPATKAN TINDAKAN MELALUI MEDAN QUANTUM YANG BERKELAJUAN CAHAYA SERTA MENJADIKAN AIR MINUMAN KITA (sama ada air putih biasa, air mineral, kopi, teh dan lain-lain) dengan segera bertukar menjadi minuman kesihatan yang bertenaga tinggi.

BIO LIFE adalah pati Air Alkali Bio Cypress, Produk ini dihasilkan Khusus untuk pelanggan kami, bagi memudahkan untuk dibawa kemana sahaja. Dimana cara penggunaan yang amat mudah cuma titiskan kedalam air zam-zam, air Gau, air alkali atau air mineral.

Bio Life merupakan produk hasil kajian intensif seorang sarjana muslim iaitu Dr. Muhammad Shakran Shuhatah dari Mesir , seorang gemologist dari Malaysia Dr Hisham bin Hashim berserta seorang pakar etnologi Dr Hj Manan bin Embong .

Kajian selama lebih dari 30 tahun ke atas mukjizat Nabi Nuh a.s iaitu spesies kayu bahtera dan digabungkan dengan kajian Dr Hisham bin Hashim ke atas konsep garam sunah menghasilkan dapatan yang sangat menakjubkan.
Gabungan amber ( resin / getah ) spesies pine cypress di Banjaran Ararat Turki dan mineral garam kristal yang ditemui di Pergunungan Hunza, Karokoram yang di kedalaman 2000 kaki telah mencetuskan satu fenomena dalam mencerna suatu makna baru dalam konsep air minuman yang wajar kita manfaatkan.
Penggunaan BIO LIFE dalam kegunaan harian sangat bermanfaat. Air titisan BIO LIFE dengan tenaga resonan yang tinggi serta kekuatan anti bakteria dan racun melalui penggunaan amber pokok pine cypress (spesies kayu bahtera Nabi Nuh a.s)
yang kaya dengan phycenogenol dan monoterpenes mampu menghilangkan klorin dalam air minuman kita, meningkatkan kealkalian tubuh dengan pH 9.8, menghidangkan sumber mineral sehingga 89 mineral melalui bahan mineral garam kristal (Hunza), menghaluskan sel sehingga ke tahap sub atomic particles yang memudahkan penyerapan (absorbtion) mineral untuk keperluan tubuh dan mempercepatkan proses pemulihan penyakit, meningkatkan kadar oksigen di dalam darah yang dengan ini mampu memperbaiki sistem imunisasi dan menghalang penyakit kronik seperti kanser, mengeluarkan racun dan toksik dari tubuh dan menyempurnakan sistem detoksifikasi tubuh. Semua gerak kerja BIO LIFE ini mampu menjadikan tubuh badan seseorang sihat, bertenaga, menghalang masalah buah pinggang, hipertensi, memecahkan batu karang, menambahkan mineral pada tubuh, memulihkan kesihatan mata, saraf dan mengeluarkan kolestrol.

BIO LIFE merupakan pati mineral garam ionik beserta dengan ekstrak amber Pine Cypress ( spesies kayu bahtera Nabi Nuh as ), dicampur air zam- zam yang sudah terbukti kemujarabannya di dalam apa jua keperluan. BIO LIFE membawa 2 keperluan utama iaitu (1) memenuhi keperluan pemakanan lengkap dari segi mineral kepada tubuh badan (2) sebagai agen memintas keracunan kimia di dalam tubuh badan dan mengalirkannya melalui proses detoksifikasi.

BIO LIFE mengaktifkan molekul air, memecahkan klusternya dan menjadikan molekul air sangat kecil (2000 kali ganda lebih kecil dari sel darah merah) dan ini memudahkan mineralnya terurai serta memudahkan penyerapan mineral tersebut untuk mengaktifkan metabolisma tubuh.

BIO LIFE meneutralkan segala macam asid dan kimia berbahaya yang terdapat di dalam air minuman. Kelebihan BIO LIFE kerana ia boleh dititiskan ke dalam air minuman berkafein seperti kopi dan teh untuk menghalang kesan negatif kafein dalam tubuh peminum. Ini bermakna anda boleh terus menikmati minuman kegemaran anda tanpa meninggalkan nikmat minuman tadi.

BIO LIFE menjadi agen detoksifikasi yang paling sempurna untuk bekerja menyingkirkan segala kesan negatif dari makanan dan persekitaran tercemar dalam masa kurang dari 5 minit selepas titisan BIOLIFE ini anda minum.

BIO LIFE menjadikan darah anda sebagai ‘sistem pengangkutan oksigen’ paling efisien. Darah yang cukup dan beroksigen tinggi adalah darah yang sihat sekaligus menjadi penebat kepada segala bentuk penyakit berbahaya seperti penyakit kardiovaskular (jantung) dan kanser. Darah yang beroksigen tinggi juga akan mempercepatkan proses pemulihan dan penyembuhan penyakit kronik.

BIO LIFE akan mencerna kulit yang sihat, gebu dan awet muda kerana peneutralan air minum sehingga mewujudkan keadaan alkali yang tinggi menjadi agen rejuvenasi (menghidupkan kembali sel) yang sangat berkesan.

BIO LIFE mengaktifkan mitokondria dan menjadikan tubuh memiliki potensi hidroelektrik yang tinggi. Keadaan ini akan membolehkan degupan jantung diatur semula dan menurunkan tekanan darah hingga menjadi normal. Sementara penggunaan tenaga oleh tubuh badan akan disusun berdasarkan keperluan tenaga seseorang.

BIO LIFE sangat berkesan untuk pembinaan struktur tulang. Garam di dalam tulang adalah sebanyak 27% daripada keseluruhan garam tubuh. Tulang juga terdiri daripada 22% air. Osteoporosis dan artritis banyak berpunca dari masalah kekurangan garam berkualiti.

BIO LIFE ‘bekerja’ dan berkombinasi dengan air garam Hunza dalam mengimbangi semula darah yang telah teroksida dengan mengubah, memecah, menguraikan unsur pemakanan menjadi zat nutrien dalam partikel yang sangat halus bagi memaksimakan potensi getaran.

BIO LIFE SANGAT BERKESAN DALAM BEBERAPA MASALAH KESIHATAN. ANTARA MASALAH KESIHATAN YANG KETARA MENGALAMI PENYEMBUHAN SELEPAS PENGGUNAAN BIO LIFE.

– MENGATASI MASALAH TEKANAN DARAH TINGGI (HIPERTENSI),
– MEMECAHKAN BATU KARANG,
– GASTRIK,
– DEMAM SELSEMA ATAU DEMAM DENGGI,
– PENYAKIT KUNING (BAYI)
– MASALAH KERACUNAN MAKANAN ATAU CIRIT BIRIT,
– PEMBERSIHAN BUAH PINGGANG DAN MENGHALANG
– TERJADINYA MASALAH BUAH PINGGANG YANG SERIUS,
– MEMBANTU MENGURANGKAN TEKANAN/STRESS,
– MENGURANGKAN KOLESTEROL,
– AWET MUDA DAN SAKIT GIGI.

BIO LIFE mudah digunakan dan dibawa kemana sahaja. Dimana cara penggunaan yang amat mudah cuma titiskan kedalam air zam-zam, air Gau, air alkali atau air mineral, susu bayi atau kanak2, kopi, teh dan lain-lain.

Dapatkan BIO LIFE atau Air Alkali Bio Cypress Melalui Pengedar Sah Kami Hari ini
Rasai Kehebatannya Hari ini
Stokis Dan Pengedar Seluruh Negara
Layari Laman Web Rasmi Kami

http://www.biosunahherbs.com.my

www.facebook.com/KhalifahMart

Carian dari Google :

  • Wild_x gel parit buntar

  • CATEGORY: Produk Kesihatan
  • KEYWORD : , , , , , , , ,

  • .


    Tempah web Jualan/Affiliate/ MLM System... klik sini


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *