Kelas Al-Quran Disember 2017


Tempah web Jualan/Affiliate/ MLM System... klik sini


Dah lama berazam nak belajar mengaji Al-Quran?
.
#Bestnyer kalau dapat lancar baca Al-Quran kan?
.
.
Anda mempunyai salah satu dari cabaran ini?
.
✘ Siang hari sibuk bekerja, akhirnya tiada masa untuk mengaji?
.
✘ Boleh membaca Al-Quran, tapi hukum Tajwid tak tahu?
.
✘ Tengok orang lain baca Al-Quran lancar jer, tapi diri sendiri baca, tersangkut-sangkut?
.
✘ Best je tengok orang lain baca Al-Quran tapi diri sendiri hanya mampu melihat
.
✘ Nak hadiahkan bacaan Al-Quran untuk arwah ayah/ibu, tapi tak mampu?
.
.
JANGAN risau dulu… InshaAllah Fatehah Learning Centre boleh membantu
.
✔ Kaedah yang digunakan sangat cepat dapat dan anti-lupa
.
✔ Jadual kelas tidak mengganggu waktu kerja anda
.
✔ Boleh ajak satu family belajar bersama-sama, di samping belajar Al-Quran, dapat eratkan hubungan dengan pasangan dan anak-anak
.
✔ Mengaji tiada exam dan tekanan
.
.
Di Fatehah Learning Centre kami percaya bahawa syurga Allah boleh dicapai melalui Seronoknya mempelajari & mengamalkan Al-Quran
.
Oleh itu untuk menimbulkan rasa Cinta membaca Al-Quran, kami menggunakan kaedah yang cepat dapat dan anti-lupa. Di samping pendekatan yang senang & suasana belajar yang tenang, Kami juga memberi rakaman-rakaman video yang terbukti membantu.
.
Dalam mencapai impian anda dalam menggapai syurga, Kami ingin bersama-sama anda dalam perjalanan murni ini.
.
Dengan ini, Kami menjemput orang ramai di luar sana bersama-sama mendapatkan rasa Seronoknya Cinta Al-Quran di Fatehah Learning Centre, Kelas mengaji senang & tenang
.
Daftar sekarang untuk mendapatkan kelas Al-Quran atas talian yang bernilai RM500 secara percuma
.
Untuk mengetahui lebih lanjut tentang waktu dan perjalanan kelas di Fatehah Learning Centre, sila klik link di bawah
www.wasap.my/601116217797
& taip – kelas Quran & nama penuh anda
.
Kami doakan anda dan seluruh ahli keluarga anda menjadi ahli syurga di akhirat nanti dan sentiasa dalam redha Allah di dunia ini.
.
.
.
#FatehahLearningCentre
#SeronoknyaCintaAlQuran
#KelasMengajiSenangDanTenang
.
.


  • NAME: Fatehah Learning Centre
  • NoTel: 01116217797
  • WEBSITE: http://fatehahlearningcentre.blogspot.my/
  • COUNTRY: Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • CATEGORY: Perkhidmatan
  • KEYWORD : , , , ,

  • .


    Tempah web Jualan/Affiliate/ MLM System... klik sini


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *