Besar, tegang, tahan lama
http://www.jaringanmuslimniaga.com/  qal6246@yahoo.com - tarikduit myniaga2u@gmail.com  qal6246@yahoo.com -dompek  Kapsul Aprikot myniaga2u@gmail.com  produklelakipower@gmail.com

Produk pemutihan kulit pada badan..Kesan SERTA MERTA…

Produk pemutihan kulit pada badan..Kesan SERTA MERTA…
Boleh dilumur ke seluruh badan ataupun diletakkan di kawasan badan yang kehitaman seperti ketiak, dua siku, lutut, peha atau bahagian-bahagian yang berlipat.

BLEACHING CREAM KRIM PENCERAH (sapu-biar-cuci-cerah)
~HARGA PROMOSI 2 SET ~ Rm130 ** free pos + free gift
( STOCK TERHAD!!! )berminat for oder boleh bnk in ke akaun :
MAYBANK- 103016165739 NAMA : ESHAH BINTI HASSAN
☎ contact number : 012-9829390
selepas buat payment / bnk in pm/ sms name, alamat & no tel ?
STOCK TERHAD!! FOR ODER SILA BUAT BAYARAN 12 JAM SELEPAS CONFIRMATION .. ♥ ♥♥ Sha Beaute [:)]♥ ♥

Terdiri daripada :
1.SKIN HAIR BLEACHING CREAM 115ML
2.LEGANO POWDER 15GRAM
3.LEGANO MILK POWDER 5GRAM
HARGA SPECIAL PM INBOX/ SMS 012-9829390 (SHA)

Kesan:
1. Kulit menjadi lebih putih
2. Bulu roma menjadi warna perang seolah2 tidak kelihatan
*Anda pasti berpuas hati jika anda inginkan kulit yg putih dan tidak kelihatan bulu roma di badan :)
*Tidak sesuai utk kulit yg sensitif
*Disarankan penggunaan setiap sebulan sekali @ 2 minggu sekali

testimoni 1
leyya br guna kat tangan sja …nk try sapu la sbelah dlu…lpas cuci tkjut dgn result dia..mmg kulit cerah n nmpak shining…pastu trus lumur 1 badan…skrg klu sun burn je..trus blk sapu bleaching ni…mmg berbaloi…
testimoni 2
i biasa buat bleaching ni dulu kt saloon, 1 badan caj rm120…sebulan skali i ke saloon utk bleaching badan…skrg nk save budget beli n sapu sendiri je..rm120 tu i dh bley buat 3x..jimat2
testimoni 3
sblm guna bleaching nie mmg gelap gila kat tangan ng kaki…slalu naik moto je ke kelas…skrg pas pkai bleching nie mmg bagus…kesan segera lbih baik dr losyen la..pkai bebotol2 pn x juga cerah.
testimoni 4
hiii..g nk bg testimoni jga..g mmg bny bulu roma, pnuh kat tangan, kaki tak yah kata la…mula just nk try bleaching ni nk bg bulu roma x nmpak…skali result ng kulit pun jd putih…kakak pun terkejut…mmg bleaching ni mnyelamatkan i…ble la i pkai bju lengan pendek..1 family pun dh dah consume bleaching ni…tq yer
testimoni 5
kak sha…Ju dh pakai dh bleaching 2…bessssttt……!!!walopon xla nampak cerah sgt…tp still nampak perbezaan dia..bessstt sgt…suke2…nti nk order lg..maseh kak.. :) ,a’ah kak.. bulu roma…siyes x nampak..pas 2 kalo pakai losyen shining je kak…xyah nk culoq2 bulu roma dh…memg puas ati sgt..memula ingat mcm bese2 je..pas 2 sekali bulu dh ilang…melompatla pas basoh..hahaha..a’ah kak…dia nampak shining je…lembot je kak kulit…nting perang2…cantek..ju ade rekemen kat mmber2..hikhik…jiran2..diorg pon nk..paling nampak kat lutut…siyes lutut x gelap….JueLia ArIe
testimoni 6
salam . .kax sha , sara daa pkai daa bleaching t0o , wah ! brkesan sgad2 , pas pkai jew cream t0o kulit jdi cerah , licin , shining , fresh , ltut , siku p0wn jdy mkin cerah , n b.rma p0wn jdi prg . .Alhamdulilah bleaching t0o bgus sgat kax . .tengs yew kax 4 intr0duce it t0o me . .nnti bulan dpan sara 0rder g yew . . .ngee . . :)))…..ct Atira

Carian dari Google :

  • produk bleaching badan di malaysia
  • losyen pencerah kulit
  • krim putihkan kaki
  • bleaching kulit malaysia
  • produk putihkan tangan di malaysia
  • nama produk pemutih kulit tangan dan kaki
  • meputih kn celah peha
  • lotion cerahkan kulit tangan
  • losyen untuk putihkan badan
  • bleach pemutih kulit malaysia
  • losyen pencerah badan yang meletop 2015
  • losyen cerahkan tangan
  • kesan buruk makan produk pemutih kulit
  • cara buat losyen bleaching
  • bleeching krim badan di malaysia
  • putihkan kaki dan tangan dgn bleaching

Info Pengirim

Nama :
Website :







Pertanyaan tentang iklan ini..?

comments

Tak jumpa apa yang anda cari, cari di kotak di bawah...

Leave a Reply