Besar, tegang, tahan lama
Your Ad Here  qal6246@yahoo.com - tarikduit myniaga2u@gmail.com  qal6246@yahoo.com -dompek  Kapsul Aprikot myniaga2u@gmail.com  produklelakipower@gmail.com

SABUN LAZAKYA

SABUN LAZAKYA
RM20
PRODUK DARI SYRIA
KANDUNGAN:
MINYAK ZAITUN
MINYAK AL-GHAR
TANAH LIAT

KELEBIHAN
anti kulat
anti bakteria
boleh mengubat dan menghilangkan:
JERAWAT , KELUMUMUR, REKAHAN LEPAS BERSALIN, BAU BADAN
KULIT KERING, TUMIT MEREKAH, BISUL , DEMAN, LUKA RINGAN
– PENYAKIT KULIT , NODA HITAM, MELEMBUTKAN KULIT & RAMBUT
– MELAMBATKAN PENUAAN DAN PERTUMBUHAN UBAN
– MENGEKALKAN KESEIMBANGAN MINYAK PADA KULIT KEPALA

KEISTIMEWAAN SABUN AL-GHAR

1.100 % Natural produk yang hanya diperbuat dari minyak zaitun dan minyal Al-Ghar
2.Tidak mengandungi bahan kimia yang merengsakan kulit anda
3.Tiada pewarna, wangian dan haruman kimia dan bahan-bahan yang diubahsuai secara genetik.
4.Peratusan vitamin E yang tinggi dan polyphenole yang merupakan anti-oksidan yang boleh membantu melambatkan proses penuaan.
5.Tidak mengandungi lemak haiwan.
6.Anti-Bakteria dan Anti-fungal.
7.Sebagai bahan pembersihan, antiseptik dan ubat jerawat
# SESUAI DIGUNAKAN SEMUA LAPISAN UMUR

untuk pembelian ctc 0137715383
www.beautysmiracle.com/
www.facebook.com/profile.php?id=100000841156975

testimoni

saya mempunyai masalah kegatalan apabila berpeluh. Saya juga mempunyai masalah jerawat dan parut jerawat. Pada minggu pertama menggunakan Sabun AlGhar, Saya merasa bimbang kerana kawasan yg pernah tumbuh jerawat menjadi seperti terbakar dan kian banyak jerawat tumbuh. Tetapi selepas seminggu, kesan seperti terbakar dan jerawat itu hilang dan dalam masa yang sama, parut jerawat juga beransur hilang … Kini selepas sebulan, saya merasa bangga kerana tiada lagi parut jerawat di muka. Wajah saya sekarang kelihatan kemas, bersih dan berseri.

Saya mengamalkan penggunaan Sabun Al-Ghar di muka saya. Dan didapati kulit muka saya bertambah tegang, lembut dan bertambah licin. Antara kandungan Sabun Al-Ghar ini ialah Minyak Zaitun asli yang mana ianya amat terkenal di kalangan orang Arab dan Eropah untuk mengubati penyakit kulit dan memperbaharui sel2 kulit serta dapat menegangkan kulit muka.

Saya amat malu apabila berhadapan dengan orang ramai disebabkan muka ditumbuhi jerawat batu dan kulit muka agak berlubang-lubang kesan daripada jerawat batu tersebut. Banyak produk yang telah saya cuba, tetapi hasilnya tidak memuaskan hati. Teringin mencuba keistimewaan Sabun Al-Ghar, saya mencuba Sabun Al-Ghar. Hasilnya amat memuaskan hati. Seminggu menggunakannya perubahan yang ketara jelas terpancar di mana jerawat saya semakin mengecut dan lama-kelamaan tidak lagi kelihatan di muka. Malah pori-pori juga semakin mengecil. Saya tidak lagi malu dan lebih berkeyakinan apabila berhadapan dengan orang ramai.

Masalah Saya ialah mengalami sejenis kanser kulit dipanggil PSORIASIS sejak berumur 13 tahun. Sakit ini berlarutan lebih 12 tahun. Saya amat merana selama ini kerana psoriasis menyebabkan seluruh anggota badan saya bengkak dan gatal gatal. Saya telah bertemu dengan pelbagai doktor pakar kulit dan bomoh tetapi malangnya sakit saya ini tidak juga baik. Ibu bapa saya telah membelanjakan puluhan ribu ringgit selama 12 tahun untuk mengubati saya. Semuanya tidak berhasil. Tarikh Mula Saya menggunakan Sabun Al-Ghar ialah pada bulan Jun 2010
Cara saya menggunakannya ialah dengan menggosok sabun di kulit badan saya setiap kali mandi. Saya tidak sangka bahawasanya Sabun Al-Ghar telah dapat menyembuhkan penyakit saya yang telah lama saya alami hanya setelah 1 minggu menggunakannya. Saya sendiri pun sukar mempercayainya. Tetapi itulah hakikatnya saya kini tidak lagi mengalami psoriasis. Saya boleh bergerak bebas seperti wanita2 lain yang sihat. Saya amat bersyukur kerana telah menemui penawar psoriasis dan saya yakin bahawa saya akan menjadi salah seorang testimonial penting bagi Sabun Al-Ghar.

Saya telah diserang kelemumur sejak masih remaja. Apa yang boleh saya lakukan adalah dengan menggunakan syampu anti kelemumur yang telah saya pakai sejak bertahun-tahun lamanya. Walaubagaimanapun, apabila saya cuba menggantikannya dengan syampu tanpa ubat tanpa anti kelemumur, rambut saya kembali berkelemumur. Selepas itu, saya banyak mempelajari tentang bahan kimia aktif yang digunakan dalam kebanyakan produk rawatan kesihatan, saya tidak lagi menggunakan syampu anti kelemumur. Saya mula menggunakan lebih banyak sabun dan syampu herba alami iaitu bahan organik semulajadi tetapi sebagaimana sebelumnya, kelemumur mulai tumbuh malah semakin banyak. Kemudian, saya mencuba apa saja dari bahan organik semulajadi (natural) yang saya temui. Nampaknya tiada yang dapat mengatasi keadaan kelemumur pada rambut saya.

Akhirnya, saya menggunakan Sabun Al-Ghar pada rambut dan mencucinya beberapa jam kemudian. Hasilnya amat menakjubkan! Hanya sekali pemakaian saja, semua kelemumur saya hilang. Pada mulanya, saya berasa tidak percaya ianya sebegitu mudah kerana tiada yang dapat mengatasinya sebelum itu kecuali syampu anti kelemumur. Kini saya mempunyai satu produk daripada bahan organik semulajadi yang bukan saja dapat membersihkan kelemumur saya, bahkan juga baik untuk rambut, kulit kepala, wajah dan badan saya. Kini Sabun Al-Ghar menjadi bahagian tetap dalam produk penjagaan diri saya.

Carian dari Google :

  • sabun ghar jerawat

Info Pengirim

Nama :
Website :Pertanyaan tentang iklan ini..?

comments

Tak jumpa apa yang anda cari, cari di kotak di bawah...

Leave a Reply