Selamat Datang, Pelawat! [ Daftar Ahli | Loginrss  |  tw


Perlis | Kedah | P.Pinang | Perak | Selangor | Kuala Lumpur | Putrajaya | N. Sembilan | Melaka | Johor | Pahang | Terengganu | Kelantan | Sabah | Sarawak | Labuan | Langkawi

propolis-active

<<  Tempah Laman Web Affiliate, Reseller & Autodownline   >>


myniaga2u@gmail.com myniaga2u@gmail.com myniaga2u@gmail.com qal6246@yahoo.com myniaga2u@gmail.com myniaga2u@gmail.com produklelakipower@gmail.com
jaguhbb@gmail.com myniaga2u@gmail.com myniaga2u@gmail.com myniaga2u@gmail.com Your Ad Here jaguhbb@gmail.com myniaga2u@gmail.com

$RM90

INGINKAN ZAKAR TEGANG DAN KERAS SEPERTI BESI?BIOMAX BANTU ANDA

imageimage

Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/promi121/public_html/wp-content/themes/classipress-new/includes/theme-functions.php on line 212 and defined in /home/promi121/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1147

Description

BioMax Plus – Kombinasi Biochemic dan Homeopaty Untuk Masalah Seksual Lelaki

Mengapa Biochemic atau Garam Tisu Dan Homeopathy ?
Homeopathy dan Garam Tisu dianggap sebagai konsep perubatan pelengkap atau komplimentari kepada perubatan yang sedia ada. Ia saling melengkapi bagi memberi impak positif kepada pesakit yang mengharapkan kesihatan mereka kembali pulih.Perubatan sedia ada atau konvensional amat diperlukan untuk menangani penyakit kronik (penyakit yang telah dideritai pada masa yang lama). Homeopathy dan Garam Tisu sering menjadi pilihan kepada pesakit kronik kerana menyedari Homeopathy dan Garam Tisu selamat dan tidak mempunyai kesan sampingan. Malah remedi Homeopathy dan Garam Tisu boleh diambil bersama-sama ubat-ubatan yang berasaskan drugs (dadah dan kimia).

Perubatan yang menggunakan drugs mengamal konsep suppression atau put to stop (membenam penyakit dam kesakitan) dan amat berguna sewaktu kecemasan yang memerlukan pesakit dirawat dan melegakan serangan penyakit dengan kadar yang pantas. Namun ia membawa bersama-sama kesan sampingan yang tidak diundang.
Sementara Homeopathy dan Garam Tisu percaya kepada “serupa menyembuhkan yang serupa” dan “seseorang itu akan kekal sihat sekiranya seseorang itu mendapat bekalan mineral (12 garam tisu) pada kuantiti yang sepatutnya dan pada ratio (kadar) yang sepatutnya”.

Bila ini terjadi sistem pemulihan semulajadi yang terdapat didalam tubuh seseorang itu akan menjadi kuat dan mengawal tubuh seseorang itu dari dijangkiti penyakit.

Di United Kingdom pada tahun 2000 , House of Lords’ Select Committee on Science & Technology telah mengiktifraf Homeopathy termasuk dalam kategori Terapi Kumpulan Satu (Groups One Therapies) yang mempunyai kaedah merawat yang sistematik atau “an individual diagnostic approach” bersama-sama kaedah perubatan osteopathy, chiropractic, herbal medicine dan acupuncture.

12 Garam Tisu ini boleh digabungkan untuk dijadikan remedi atau penawar kepada pelbagai masalah kesihatan, seperti masalah yang sering menjadi igauan lelaki iaitu Erectile Dysfunction dan Pancutan Pra-Matang yang mengakibatkan seseorang lelaki itu merasa hilang kenyakinan diri.

Bila mendapat rawatan berkonsepkan drugs komplikasi lain pula menjenguk seperti degupan jantung yang laju, terasa sakit didada, cepat marah akibat tekanan darah yang tinggi akibat jantung dikerah bekerja dengan kapasiti yang tidak sepatutnya malah terdapat kes kematian kerana pengambilan drugs penggalak seksual secara paksaan.

Adakah Biochemic dan Homeopaty Berkesan Untuk Masalah Seksual Lelaki ?

Remedi Biochemic merupakan apa yang terdapat didalam tubuh manusia. Oleh itu ia akan menyerap dengan pantas ke dalam saluran darah dan mengimbangkan setiap mineral yang berkurangan, mineral dan zat yang berkurangan mengakibatkan sistem tubuh mula mengalami kemerosotan dan terjadilah ED, pancutan pra-matang, penis menjadi sejuk, penis seolah mengecil dan tiada nafsu terhadap seks. Untuk menambah keberkesanan BioMax Plus kombinasi remedi Homeopathy yang popular untuk menangani masalah seksual terutama ED dan pancutan pra-matang digabung bersama-sama untuk memberi impak yang lebih cepat.

Apakah Remedi Gabungan Tersebut ?

BioMax Plus mengandungi 5 gabungan utama Biohemic iaitu Kalsium, Sodium, Potassium, Magnesium, Iron atau Ferrum dan Silicea dan digabungkan dengan remedi homeopathy tersohor yang sering digunakan untuk masalah seksual seperti Agnus Cactus, Conium dan Selenium.

Gabungan diatas merupakan keperluan untuk sistem tubuh kembali sihat dengan secara semulajadi dan bukan berbentuk paksaan atau artificial (keadaan yang kununnya sihat tetapi tidak)

BioMax Plus adalah suatu revolusi untuk lelaki memberi kepuasan yang tidak terhingga kepada isteri.Isteri anda akan puas tidak terkata. Anda pasti terkejut dengan kehebatannya.

Faedah BioMax Plus

1. Tahan Lama berjimak
2. Keras tegang seperti besi
3. Menambah dan memekat air mani
4. Mengatasi masalah cepat pancut
5. Mengatasi masa pre ejaculation
6. Mengatasi masalah mati pucuk
7. Menambah tenaga
8. Memulihkan masalah kurang nafsu
9. Melajukan pancutan air mani dan menambah kesuburan

BioMax mengandungi 300-350 biji dalam satu botol dan boleh bertahan untuk sebulan atau 45 hari penggunaannya.

BioMax Plus adalah suatu revolusi untuk lelaki memberi kepuasan yang tidak terhingga kepada isteri.Isteri anda akan puas tidak terkata. Anda pasti terkejut dengan kehebatannya.

BioMax mengandungi 300-350 biji dalam satu botol dan boleh bertahan untuk sebulan atau 45 hari penggunaannya.

Bagaimana Cara Pengambilannya ?

Remedi Homeopathy dan Biochemic adalah amat selamat dan boleh diambil seberapa kerap yang dikehendaki, tetapi bagi kes-kes biasa adalah seperti berikut;
4 biji dikemam / dihisap sewaktu perut kosong 3 – 6 (maksimum) kali sehari.

Jika keadaan seseorang itu agak kronik ia boleh diambil setiap 5-30 minit dan pastikan perut kosong.
Bagi kes ED dan masalah seksual adalah digalakkan mengambil sekurang-kurangnya 3 kali sehari dan boleh ditambah hingga 6 kali sehari.

Adakah Pantang Larang ?

Secara amnya setiap orang yang mengetahui konsep perubatan Homeopathy dan Biochemic pasti terdapat pantang-pantangnya, ia adalah untuk mendapat kesan yang baik dan menyeluruh sekiranya anda mampu berpantang demi kesihatan anda.

Paling utama anda perlu mengurangkan atau berhenti merokok bagi mendapat kesan yang pantas, kerana kajian menunjukkan masalah seksual sering melibatkan perokok, tidak boleh masturbasi, kurangkan pengambilan kafein dan air soda (gas) dan alkohol.

Testimoni

Testimoni BioMax Plus

Beberapa bulan yang lepas sebelum BioMax Plus belum diberi nama, BioMax Plus telah dipreskripsikan kepada penderita ED dan masalah yang seangkatan dengannya. Saya tidak memberi nama khusus pada kombinasi “power” ini , cuma dipanggil Biochemic Therapy In Combination.
Mengikut rekod terdapat 15 orang, berumur di antara 39 – 65 tahun, rata-rata mengalami simptom awal kencing manis atau terjadi lebihan “spare tyre” pada tubuh mereka. Kesemuanya adalah perokok tegar (dalam Bahasa Kedah “keteghaq”) yang mampu melawan rekod Guinness, mereka mampu menghisap2-3 kotak sehari (sekotak berjumlah 20 batang). Kalau kilang rokok buat statistik atau kajian perokok paling handal pasti mereka akan dapat pingat atau hadiah lumayan.

Bila saya suruh pantang rokok atau kurangkan merokok, “tu yang payah doktot” kata Encik Mat dari Jitra, Kedah. Berumur 41 tahun seorang guru. Isteri berumur 29 tahun (jauh beza tu umur) . Anak baru empat orang, isteri masih teringin baby ye la kan dia masih muda, tetapi abang tercinta .. aduhaii. “Kalau Cik Mat tak boleh stop atau kurangkan rokok, serupa hisap cekelet (gula-gula) je la, rugi duit. Lepaih tu kata la ubat homeopati ni pemohong (pembohong)” saya pun orang Kedah maka minta maaf yer ni versi Bahasa Kedah pula. “Tak pa tak pa doktot pos mai dulu, saya gagah (tahan gian) la tahan, satgi isteri lari pulak hahahhahahahhahaa” dia ketawa dalam sedih.

Selepas itu saya pun kurier kepada Encik Mat, dalam 1 hari bekerja BioMax Plus sampai. Encik Mat SMS saya, “Hari ni saya tahan tak hisap rokok, mengantuk nak mampuih. Bos kata saya hisap ganja ka asyik menguap ja ha ha ha”. Tergelak saya sorang-sorang mujur orang tak nampak kalau tidak orang kata saya wayar putus pula kan. Saya pun jawab balik “Tak pa Cik Mat demi nak selamatkan isteri Cik Mat yang comei tu berusahalah he he he”. Terus dia jawab “Boleh Boleh Boleh”.

Lepas dari hari tu Encik Mat menyepikan diri tidak SMS atau email selama seminggu. Dalam tempoh itu Encik Rajagopal berumur 45 tahun, dari Klang Selangor. Seorang supervisor kilang. Sudah berkahwin dan isteri berumur 41 tahun seorang jururawat dan mempunyai seorang anak perempuan. Encik Raja perokok juga tetapi tidak tegar cuma dia alami obesiti semenjak berkahwin. Sebelum ini Encik Raja telah mengambil Phytolacca Americana dan R79 garlic dan telah mengambil selama 3 bulan tanpa henti. Hasilnya dari 95 kilo, sekarang sudah 80 kilo. Beliau dapat turunkan sebayak 15 kilo, dia masih berusaha untuk mendapat berat ideal 60 kilogram. Masalahnya ialah ED dan kalau boleh bersama pun dia cepat tewas. Saya pun mencadangkan BioMax Plus.

Genap seminggu Encik Mat, SMS saya pada pukul 12.45 tengah malam, “salam, saya Mat ni. Alhamdulilah saya lepas bersama isteri ni, nampak berlain la doktor. Dia jadi geram semacam. wife pun perasan saya tahan lama dari besa (biasa), terima kasih la banyak doktor”. Saya baru dok ekjas bantal waktu tu. “Alhamdulilah , terima kasih pada Allah Cik Mat kerana izinkan ubat (remedi) tu berkesan, dah berhenti merokok ka?” Saya jawab dengan soalan cepu emas. “Berenti (berhenti) teruih (terus) dah aih, jimat duit dan power semula … ha ha ha”. Patut la dia boleh menjadi abang hero dalam masa seminggu kerana pantang utama dapat dilaksanakan!.

Encik Rajagopal pula telepon saya, “bos pos lagi dua botol ada diskaun ke? adik saya pun mau la ini ubat (remedi). Saya cerita saya sudah ok, ubat mau berhenti merokok ada ka? kalau ada berapa price?”. Saya pun dalam diam-diam ambil sebotol untuk saya sendiri nak tambah power la kata kan.

HARGA

RM90 sebotol

CARA MEMESAN

SILA TAIP

BIOMAX PLUS | NAMA PENUH| ALAMAT| NO TELIFON

DAN HANTAR KE

0178803369

SELEPAS ITU SILA TUNGGU SMS DARI PIHAK KAMI

KETERANGAN LANJUT SILA LAYARI WEBSITE DI BAWAH INI

http://love-homeopathy.blogspot.com/2012/07/biomax-plus-produk-homeopathy.html

Incoming search terms:

  • ubat tegang batang (59)
  • cara nak bagi perempuan stim (58)
  • ubat keras (53)
  • cara bagi perempuan stim (45)
  • ubat keras batang (35)
  • petua zakar keras (31)
  • Ubat tegang (28)
  • ubat keras zakar (28)
  • cara nak bagi perempuan pancut (26)
  • ubat keraskan batang (24)
  • ubat kasi perempuan stim (24)
  • batang keras (22)
  • zakar tegang (20)
  • ubat kote keras (19)
  • cara nak keraskan batang (18)
  • cara nak keras kan batang (16)
  • zakar keras (14)
  • perempuan stim di mana (13)
  • ubat zakar keras (12)
  • cara bagi zakar keras (10)
  • ubat tegang zakar (10)
  • ubat bagi keras (6)
  • ubat batang keras (5)
  • pil keras batang (5)
  • tegang dan keras (3)
  • cara bagi batang keras (3)
  • ubat zakar tegang (3)
  • keras dan tegang (3)
  • pil keras (3)
  • ubat bagi batang keras (2)
  • ubat keras untuk lelaki (2)
  • ubat tegang lama (2)
  • ubat keras lelaki (2)
  • petua batang keras (2)
  • ubat keras kote (2)
  • zakar dihisap perempuan (2)
  • cara untuk zakar keras dan tegang (2)
  • cara keras zakar (2)
  • nak zakar keras (2)
  • batang keras tegang (2)
  • ubat nak keras konek (2)
  • ubat tegang zakar lelaki (2)
  • bagi batang keras (2)
  • ubat bagi tegang zakar (1)
  • ubat batang keras macam besi (1)
  • ubat bagi pelir keras (1)
  • ubat bikin keras (1)
  • zakar tahan lama dan keras (1)
  • zakartegang (1)
  • ubat kasih keras butu (1)

Apa Komen Anda...??

comments


Web Iklan Niaga Percuma

5461 total views, 5 so far today

  

Sponsored Links

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Top Sponsor


To inquire about this ad listing, complete the form below to send a message to the ad poster.

Information about the ad poster

Beli Online ada DISKAUN

Untuk SUAMI sahaja 18sx

jangan-pandang-jer

Tempah Laman Web

Harga boleh LESS lagi…

Visitor Since Jan 2013