Selamat Datang, Pelawat! [ Daftar Ahli | Loginrss  |  tw


Perlis | Kedah | P.Pinang | Perak | Selangor | Kuala Lumpur | Putrajaya | N. Sembilan | Melaka | Johor | Pahang | Terengganu | Kelantan | Sabah | Sarawak | Labuan | Langkawi

propolis-active

<<  Tempah Laman Web Affiliate, Reseller & Autodownline   >>


myniaga2u@gmail.com myniaga2u@gmail.com myniaga2u@gmail.com qal6246@yahoo.com myniaga2u@gmail.com myniaga2u@gmail.com produklelakipower@gmail.com
jaguhbb@gmail.com myniaga2u@gmail.com myniaga2u@gmail.com myniaga2u@gmail.com Your Ad Here jaguhbb@gmail.com myniaga2u@gmail.com

 

Extenze : produk lelaki terbaik.


    Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/promi121/public_html/wp-content/themes/classipress-new/includes/theme-functions.php on line 212 and defined in /home/promi121/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1147
  • City: johor bahru
  • State: Johor
  • Country: Malaysia
  • Listed: November 19, 2012 7:47 pm
  • Expires: This ad has expired
imageimageimage

Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/promi121/public_html/wp-content/themes/classipress-new/includes/theme-functions.php on line 212 and defined in /home/promi121/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1147

Description

Adakah isteri anda dingin?
Atau anda seorang isteri yang dingin pada suami?

Dapatkan produk perangsang nafsu untuk mengatasi masalah kedinginan.Masalah isteri tak ingin berasmara.
Tanpa rasa dan pewarna, produk ini boleh dicampurkan ke dalam minuman samada panas atau sejuk.

Juga produk terbaik untuk para suami yang agak kekurangan dari segi stamina dan size senjata.

Perhatian:
Produk ini boleh dijadikan hadiah buat rakan-rakan,saudara mara,ibu bapa sendiri jika kita tau kehidupan mereka memang menghadapi masalah dingin seks terutama yang tidur berasingan.

Testimoni terbaik: ( Kisah benar perbualan melalui telefon )
Adi adalah suami berusia 55 tahun dan mempunyai isteri berusia 47 tahun yang amat dingin berkaitan seks.
Dalam sebulan nak dapat sekali pun payah,kadangkala sampai 2 bulan tak dapat.Tak tau nak buat macamana lagi katanya.
Pendekkan cerita..malam tu semasa makan malam Adi pun menuangkan sebotol Cat Women dalam gelas semasa isterinya mengambil nasi tambah didapur.Selesai makan Adi pun keluar macam biasa ke kedai kopi berdekatan.Tak sampai 40 minit si isteri menelefon Adi agar pulang segera..ada hal katanya.Sampai di rumah isteri Adi terus mengajak Adi masuk tidur…. pada hal baru kul 9 lebih je.Terkejut Adi dengan perubahan sikap isterinya.Memang berbaloi….lepas hajat……..Cat Women memang miaaauuuu….katanya.

dapatkannya di http://www.jiwalara.com

Vimax dan juga Extenze
-Libido yang hebat dan stamina yang tinggi..
-Ejakulasi dan orgasma yang hebat.
-Eraksi yang padat dan mantap.
-Tahan lama dan menambah air mani.
-Yang paling utama…. Membesar dan memanjangkan zakar dengan pengambilan yang berterusan.

Untuk suami:
1. Extenze – rm270 – 30 biji ( kuat,mantap,keras,membesar dan memanjangkan zakar ) ### TerHOOOt
2. Vimax Canada – rm270 – 30biji ( merawat,membesar dan memanjang zakar) ### TerHot
3. Vimax biru putih – rm150 – 30 biji ( power,rangsangan segera ) *** Hot
4. PAE kapsul – rm120 – 20 biji ( perangsang nafsu lelaki- kapsul herba power dari Indon. Mantap,keras padu ) ****Ter HOT.
5. Playboy cream – rm40 – ( krim tahan lama berjimak – tidak panas seperti krim atau gel lain2 di pasaran)
6. Pro extender – rm150 – (membesar dan memanjangkan senjata)
7. Phero x – rm60 – (pewangi pemikat wanita) *** HOT
8. Pacak langit – rm60 – ( ketegangan maxima)
9. PL Super gel – rm60 – (gel tahan lama berjimak)
10. Magic tissue – rm30 – 1 kotak 6 pcs ( untuk tahan lama )
11. Sinrex – rm280 – menambah kekuatan seks dan menambah air mani.*** HOT
12. Semenax – rm280 – menambah kekuatan seks dan menambah air mani.*** HOT

Produk perangsang nafsu terbaik masa kini….Germany sex drops dan cat woman.
Untuk masalah isteri tak melawan ketika diranjang…atau langsung tak ingin berasmara.
Berbentuk cecair tanpa rasa dan warna, produk ini boleh dicampurkan ke dalam minuman samada panas atau sejuk.

Untuk isteri:
1. Germany sex drops – rm70 ( perangsang nafsu )
2. Cat woman – rm70 ( perangsang nafsu )
3. Spanish Fly – rm70 ( perangsang nafsu )
4. Spanish sex drops – rm70 ( perangsang nafsu )
5. Lonely girl – usa – rm70 ( perangsang nafsu )
(kesemua produk diatas adalah berbentuk cecair tanpa rasa dan warna)
6. Thanyaporn – rm70 ( penjagaan payudara agar kembali tegang,membesar,mantap,pejal ) ***TerHOT
7. Pherolins – rm70 ( pewangi pemikat lelaki )
8. Mystique Swiss – rm70 ( pewangi pemikat. – lelaki akan cair dengan bau anda..amat seksi dan menggoda. )*** HOT
9. Durex play o – rm70 ( pemudah klimak)

TERBAIK :
Germany sex drops jika dicampurkan dengan Cat woman jadikan 2 in 1 amat memberangsangkan hasilnya.
Cara campur: Tuangkan germany masuk ke botol Cat woman.Jadikan sebotol sahaja.

Pembelian kurang dari rm50 dikenakan tambahan rm10 untuk pos laju.
Sabah/Sarawak tambahan rm10.

Website : http://www.jiwalara.com

Pertanyaan: mancoman80@yahoo.com
Untuk tempahan: jangan malu dan segan….call / sms 0127297053
Anda pasti memerlukannya.

Incoming search terms:

  • cara nak goda wanita (44)
  • khasiat kopi super hebat (4)
  • bagaimana mengajak suami berasmara lama (1)

Apa Komen Anda...??

comments


Web Iklan Niaga Percuma

806 total views, 1 so far today

  

Sponsored Links

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Top Sponsor


To inquire about this ad listing, complete the form below to send a message to the ad poster.

Information about the ad poster

  • Listed by: mancoman
  • Member Since: January 16, 2011

Beli Online ada DISKAUN

Untuk SUAMI sahaja 18sx

jangan-pandang-jer

Tempah Laman Web

Harga boleh LESS lagi…

Visitor Since Jan 2013